Welkom Accommodatie Activiteiten Contact
Nederlands
Huurauto


Meer ontdekken van Curaçao?

Op het gebied van stranden is er voor elk wat wils op Curaçao. Of u nou het liefst op een breed zandstrand ligt, of uw voorkeur uitgaat naar een kleine, besloten inham, op Curaçao kun je maandenlang naar het strand zonder ook maar een dag op hetzelfde te hoeven liggen. De meeste boca's oftewel de kleine inhammen zijn te vinden in het westen van het eiland. De grote zandstranden liggen aan de zuidkust.

Maar buiten deze prachtige stranden heeft Curaçao nog veel te bieden: Christoffelpark (met diverse wandeltochten en diverse autoroutes), de grotten van Hato, Curaçao Sea Aquarium, diverse landhuizen, diverse musea, Klein Curaçao, Shete Boka National Park, Dolphin Academy, Ostrich Farm, en nog veel meer!

Om naar een van deze stranden of bezienswaardigheden te gaan, heb je hier op Curaçao zonder twijfel een auto nodig. Wij hebben verschillende auto’s voor onze gasten in de verhuur.

Huurt u bij ons een auto, dan halen wij u gratis op van het vliegveld en brengen wij u uiteraard ook, aan het einde van uw verblijf, weer terug naar het vliegveld. Zo kunt u direct genieten van uw vakantie en hoeft niet meteen in een vreemd land de weg naar ons appartement te zoeken.

Klik rechts op  de huurauto die u eventueel wilt huren voor meer informatie zoals prijs en verzekering.

Weer Widget
YoWindow.com yr.no


VOLKSWAGEN POLO

  • Hand geschakeld
  • All-risk verzekering
  • Airconditioning
  • Diesel


 Huurauto’s: