Accommodatie Huurauto Activiteiten Contact
Nederlands
Welkom


 Informatie over:In welke omgeving ligt Villa Unique?

"Villa Unique” is gelegen op het zuid-oostelijke helft van het eiland in Cas Grandi (naast Jan Thiel) Curaçao, beter bekend als de"Band"Ariba".


De grote Villa is gemakkelijk bereikbaar met de auto. De wijk Cas Grandi ("groot huis") .
De grote Villa is gemakkelijk bereikbaar met de auto. De wijk CAs Grandi (betekenis "groot huis") is een zeer rustig en was voorheen een wijk waar veel politici woonde.

CAs Grandi ligt op ongeveer 15 minuten van het centrum van Willemstad en ongeveer 30 minuten van de luchthaven. In de directe omgeving van de Villa vindt u tal van restaurants, cafés, winkels en een apotheek.


Is de baai van Caracas en andere baaien zoals bijvoorbeeld het Spaanse water en een jachthaven in de buurt van CAs Grandi. De oude vesting van Beekenburg (anno 1703) en het gebouw in quarantaine geplaatst (in 1883) zijn onderdeel van het verhaal.

\

Het strand van Jan Thiel is bereikbaar in tien minuten waar u kunt ontspannen. Van de Mambo Beach in ca. 15 minuten van het hotel. Aan het St.Barabara strand in ongeveer tien minuten bereiken.


Het Jan Thiel-gebied is ook zeer populair onder joggers en fietsers, vooral in de avonduren. Het Zanzibar Jan Thiel strand is een restaurant en een bar en natuurlijk ligstoelen gehuurd kunnen worden. Er is een duikschool waar u duikcursussen in de onmiddellijke nabijheid van Zanzibar maken kunt.


Jan Thiel is een natuur reserve waar er regelmatig flamingo's zien. Het natuurgebied is ideaal voor de run of mountainbiken. Buggy's en quads kunnen worden gehuurd voor een avontuurlijke reis.

Weer Widget
YoWindow.com yr.no

Loading...